Rakennuspalvelut kokemuksella ympäri Suomen

Ota yhteyttä!

Planrak Pirinen Oy tarjoaa rakennuspalveluita ja rakentamisen projektinjohtopalveluita uudis- ja korjausrakentamisen hankkeisiin ympäri Suomen. Tutustu yrityksemme toimintaan tarkemmin ja ota meihin yhteyttä!

Kokenut rakennusalan osaaja palveluksessasi

Toimipaikkamme ja verstaamme sijaitsevat Juuassa, Joensuun seudulla, josta käsin tuotamme korkealaatuisia rakennuspalveluita kaikkialle Suomeen.

 

Yritykseen on yhdistetty perheemme kaksi aiempaa yritystä, rakennusurakointia tarjoava PSL Pirinen Oy ja rakentamisen projektinjohdon parissa työskentelevä Planrak Pirinen Oy.

 

Olemme toimineet jo vuosikymmenien ajan pääurakoitsijana ja vastaavana työnjohtajana monissa alan hankkeissa, joissa on saneerattu vanhaa ja rakennettu uutta. Asiakkaitamme ovat etupäässä yritykset ja julkinen sektori, suuret rakennusyritykset sekä arkkitehdit. Tarvittaessa palvelemme myös yksityisiä kotitalouksia.

Tutustu referensseihimme

Laadukkaan rakentamisen asialla

Toimintamme tavoitteena on laadulla toteutettu rakentaminen. Meille on tärkeää toimia aina hyvää rakennustapaa noudattaen kaikissa hankkeissamme. Lisäksi toimintaamme ohjaa pyrkimys sujuvaan rakentamiseen. Työlle asetetut aikataulut ovat meille tärkeitä, sillä haluamme osaltamme varmistaa hankkeiden kitkattoman etenemisen suunnitelmien ja aikataulujen mukaan.

 

Kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme toiveita ja tarpeita. Laadukas rakentaminen syntyy myös asiakasta mahdollisimman hyvin palvelevasta lopputuloksesta. Räätälöimmekin palvelumme aina tapauskohtaisesti.

 

Asiakkaidemme tyytyväisyyden lisäksi ympäristön hyvinvointi on meille tärkeää. Lajittelemme tarkasti kaiken työstämme syntyvän jätteen, ja polttoon sopiva jäte hyödynnetään energiaksi verstaamme lämmittämisessä.

 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja toimintaamme ohjaavista periaatteista – kysy lisää kokeneilta tekijöiltämme!

Tiimi täynnä osaavia ammattilaisia

Teemme työtä oman perheen voimin, mutta työtiimimme täydentyy isompien kohteiden kohdalla keikkaluonteisilla apukäsillä. Parhaillaan urakkaan saattaa osallistua noin kolmisenkymmentä rakennusalan ammattilaista, joiden käsissä syntyy taatusti hyvää jälkeä.

Pyydä lisätietoja