Laadukkaat rakentamisen palvelut ympäri Suomen 

Ota yhteyttä!

Planrak Pirinen Oy on rakennusliike, joka tarjoaa kattavat rakentamisen palvelut ensi sijassa yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin kaikkialla Suomessa. Olemme osaava kumppani sekä uudis- että korjausrakentamisen urakoihisi – ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Osaava pääurakoitsija rakennushankkeisiin

Tulemme mielellämme projektiisi pääurakoitsijan tehtävään, mutta otamme vastaan myös osittaiset rakennusurakat. Saat tarkemman kuvan työskentelystämme tutustumalla referensseihimme.

 

Rakennusliikkeemme on toteuttanut vuosien saatossa monenlaisia ratkaisuja. Asiakaslistaltamme löytyy niin hotelleja, rakennusliikkeitä, julkisen tahon toimijoita kuin kauppojakin. Urakoiden vaatimukset vaihtelevat ja välillä törmäämme haastaviinkin tehtäviin. Tällaisista projekteista selviämme onnistuneesti pitkän kokemuksen ja rakennusalan asiantuntemuksen tuomalla varmuudella.

 

Toimipaikkamme sijaitsee Juuassa, Joensuun lähettyvillä, mutta yrityksemme palvelee koko maan alueella.

Referenssit

Rakentamista avaimet käteen -ratkaisuna

Rakennusliikkeemme toteuttaa rakentamisen urakat avaimet käteen -periaatteella. Rakennamme esimerkiksi hallit, maneesit, tuotantotilat, omakotitalot ja loma-asunnot suunnittelusta viimeistelyyn saakka.

 

Myös esimerkiksi kaikki rakentamisessa tarvittavat sähkö- ja putkityöt hoituvat kätevästi yrityksemme yhteistyökumppaneiden avulla. Huolehdimme koko urakasta luotettavasti sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Pidämme sinut perillä kaikista projektin aikana esiin tulevista asioista. Kun valitset meidät, valitset laatua rakentamiseen. Tähtäämme kaikessa toiminnassamme laatuun ja kestävyyteen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pienet ja isot saneeraukset

Palvelemme yrityksiä ja julkista sektoria monipuolisissa saneeraustehtävissä, niin suurissa kuin pienissäkin kohteissa. Olemme saneeranneet muun muassa kauppoja ja ravintoloita.

 

Rakennusliikkeemme kokenut ja ammattitaitoinen työtiimi pystyy toteuttamaan haastaviakin rakennussaneerausratkaisuja kautta Suomen. Rakennamme vanhasta uudempaa, parempaa ja toimivampaa laadukkaita materiaaleja ja kestäviä työtapoja käyttäen. 

 

Yrityksemme tarjoaa kattavat rakennusalan palvelut. Lue lisää yrityksemme toiminnasta.

Yritys