Rakennussuunnittelua kokemuksella – palvelemme ympäri Suomen

Ota yhteyttä!

Planrak Pirinen Oy tarjoaa rakennussuunnittelun palvelut kaikenlaisiin rakennushankkeisiin. Meillä on runsaasti kokemusta myös suurista ja vaativista rakennushankkeista. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä!

Suunnittelupalvelua suurinkin hankkeisiin

Tarjoamme rakennusten suunnittelupalveluita asiakkaille kaikkialla Suomessa. Meiltä onnistuu niin ARK-suunnittelu, rakennussuunnittelu, rakennesuunnittelu kuin vastaavan työnjohtajan tehtävät. Sopimuksesta teemme myös saneeraus- tai remonttikohteiden muutossuunnittelua. Sähkö- ja LVI-suunnittelu hoituu helposti yhteistyökumppaneidemme avulla.

 

Pitkään rakennusalalla toimineella yrityksellämme on monipuolista kokemusta erilaisista rakennushankkeista. Asiakkaidemme joukkoon mahtuu rakennusliikkeitä, suunnittelutoimistoja sekä esimerkiksi kaupunkeja ja kuntia. Erikoisalaamme ovat yritysten ja julkisten sektorin suuret ja toisinaan vaativatkin kohteet, kuten hotellit, liikerakennukset ja terveyskeskukset.

 

Parhaan kuvan yrityksemme toiminnasta saat tutustumalla referensseihimme. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin kysymyksiin!

Referenssit

Liikerakentamisen ja julkisen rakentamisen projektinjohtopalvelut

Planrak Pirinen Oy tarjoaa liikerakentamisen ja julkisen rakentamisen projektinjohdon eli vastaavan työnjohtajan palvelut pitkällä rakennusalan kokemuksella ja laajalla tietämyksellä. Yrittäjällä itsellään on vahva käytännön ammattiosaaminen rakennusalasta. Kokemuksemme kattaa myös vaativien kohteiden projektinjohtourakoinnin. Olemme vieneet onnistuneesti läpi esimerkiksi useiden kauppa- ja liikerakennusten sekä teollisuuskiinteistöjen rakentamisprojekteja.

 

Projektinjohtourakointi on tänä päivänä tavallista etenkin suurissa toimitila- ja liikekiinteistökohteissa. Anna sinäkin vaativa projektisi osaaviin käsiin.

Aliurakointi

Vastaava työnjohtaja valvoo rakennustöitä

Vastaava työnjohtaja on rakennusvalvontaviranomaisen hyväksymä, rakennusprojektin turvallisesta etenemisestä vastaava taho, joka tulee nimetä jokaisessa luvanvaraisessa rakennustyössä. Olemme erikoistuneet projektinjohtoon, joka edellyttää suurten kokonaisuuksien hallintaa.

 

Vastaavan työnjohtajan päävastuualueena on huolehtia, että työmaalla noudatetaan rakentamista koskevia säädöksiä ja määräyksiä. Vastaavan työnjohtajan velvollisuuksiin kuuluvat myös valvonta-, katselmus- ja tarkastusvastuut sekä rakennustyössä noudatettavien turvatoimien varmistaminen.

Pyydä lisätietoja