Täsmällistä aliurakointia koko Suomen alueella

Ota yhteyttä!

Planrak Pirinen Oy tarjoaa aliurakointia rakennushankkeisiin joustavasti ympäri Suomen. Teemme esimerkiksi runkoasennuksia ja julkisivuasennuksia vahvalla ammattitaidolla. Saat meiltä aina luotettavaa ja aikataulussa pysyvää palvelua pitkällä kokemuksella.

Aliurakointia monipuolisesti

Planrak Pirinen Oy toimii usein rakennusprojektien pääurakoitsijana, mutta otamme mielellämme vastaan myös osittaisia rakennusurakoita laidasta laitaan. Palvelemme esimerkiksi suurempia rakennusliikkeitä niiden vaihtelevissa tarpeissa.

 

Aliurakoitsijana teemme sovitun tehtäväkokonaisuuden ammattitaidolla ja aina ehdottoman luotettavasti. Teemme oman osamme siten, että koko projekti pysyy aikataulussaan ja budjetissaan. Työskentelemme sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa kautta Suomen. Jokainen projekti on neuvoteltavissa joustavasti tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Apu säältä suojaan rakentamiseen

Pystymme tulemaan avuksi rakennusurakan eri vaiheissa. Olemme työskennelleet monesti aliurakoitsijana esimerkiksi silloin, kun varsinainen rakentaminen perustusten päälle alkaa ja rakennuksessa tehdään säältä suojaavia elementtejä. Osaamisemme kattaa esimerkiksi rakennuksen rungon pystytyksen, elementtien pystytyksen, julkisivupaneelien asennukset ja kattotyöt.

 

Meillä on erityistä kokemusta suurista ja vaativista rakennushankkeista, joten myös isojen elementtien ja suurien kokonaisuuksien tekeminen on meille tuttua. Hyvän kuvan toiminnastamme saat tutustumalla referensseihimme. Kerromme mielellämme myös lisää, joten ota yhteyttä!

Referenssit

Vastuullinen aliurakoitsija

Olemme vastuullinen aliurakoitsija, joka on tottunut työskentelemään esimerkiksi rakennusliikkeiden ja julkisen sektorin kanssa. Toimimme kaikkien lakien, viranomaismääräysten sekä säännösten ja kansainvälisten ihmisoikeuksien, työelämän oikeuksien ja ympäristöasioita koskevien säännösten mukaisesti. Olemme myös sitoutuneet hyvään rakentamistapaan ja tähtäämme kaikessa työssämme korkeaan laatuun.

 

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous urakkaasi! Räätälöimme mielellämme tarpeitasi parhaiten vastaavan ratkaisun.

Katso yhteystiedot tästä