Planrak Pirinen Oy

Luotettava projektinjohto liikerakentamiseen

Palvelut

Liikerakentamisen projektinjohtopalvelut Keski-Suomessa

Planrak Oy tarjoaa liikerakentamisen projektinjohdon eli vastaavan työnjohtajan palvelut pitkällä kokemuksella, johon sisältyy myös vaativien kohteiden projektinjohtourakointia. Liikerakentamisen projektinjohtopalveluissa työkokonaisuudet etenevät limittäin suunnittelun, kilpailuttamisen, hankinta-aikataulun ja rakennusurakoinnin osalta. Näin liikerakentaminen on tehokasta ja kustannusten minimointi onnistuu hallitusti.

Vastaava työnjohtaja valvoo rakennustöitä

Vastaava työnjohtaja on rakennusvalvontaviranomaisen hyväksymä, rakennusprojektin turvallisesta etenemisestä vastaava taho, joka tulee nimetä jokaisessa luvanvaraisessa rakennustyössä. Planrak Oy on erikoistunut liikerakentamisen projektinjohtoon, joka edellyttää suurten kokonaisuuksien hallintaa. Vastaavan työnjohtajan päävastuualueena on huolehtia, että työmaalla noudatetaan rakentamista koskevia säädöksiä ja määräyksiä. Vastaavan työnjohtajan velvollisuuksiin kuuluvat myös valvonta-, katselmus- ja tarkastusvastuut sekä rakennustyössä noudatettavien turvatoimien varmistaminen.

Liikerakentamisen palvelujamme

Olemme vieneet läpi esimerkiksi seuraavanlaisia työmaaprojekteja:

  • teollisuuskiinteistöt 
  • kauppa- ja liikerakennukset

Projektinjohtourakointi on tänä päivänä tavallista etenkin suurissa toimitila- ja liikekiinteistökohteissa. Planrak Pirinen Oy tarjoaa liikerakentamisen palvelut pitkällä rakennusalan kokemuksella ja laajalla tietämyksellä; yrittäjällä itsellään on vahva käytännön ammattiosaaminen rakennusalasta. Tutustu yritykseen ja referensseihimme ja ota yhteyttä pyytääksesi tarjous.